Wowwww...berterusan buat duit!! KAMI JELAJAH 1 MALAYSIA! Kami BUKAK PELUANG pada semua. Kenali kami, dan jom bersama-sama kami. Rujuk LOKASI SEMINAR. SMS SEGERA pd driver anda utk booking seat! - Kemaskini : 08/10/2014   
Driver Anda :  Administrator - 019-6346364

TAHUKAH ANDA?

Kami dahulu juga seperti anda!
BEZANYA kami ambil TINDAKAN dahulu sebelum anda.
Hari ini kami jadikan Laman Sosial sebagai Mesin Cop Duit yang menyeronokkan. Samada secara part-time ataupun full time, yang penting hari-hari masyuukk!! Hari-hari, hari raya! Alhamdulillah..syukur!
Tapiiii..takkan anda nak tengoooook jer? huhuhu...

SIAPA KAMI?

Kami dari Pioneer Team bukanlah sebuah syarikat dan sebagainya, tetapi bertindak sebagai sebuah komuniti bebas yang penyertaannya terbuka kepada seluruh lapisan masyarakat. Matlamat Pioneer Team adalah ke arah 'Kebebasan Kewangan Seumur Hidup'.

Jadi, kami menggunakan platform yg HALAL dan SAH dari segi undang-undang negara mahupun sudut agama, dan memilih platform-platform yang ada lesen SAH dan tidak berkaitan dengan skim cepat kaya, pelaburan internet, dan sebagainya. Pioneer Team  bergerak aktif secara ONLINE di laman2 web dan juga secara OFFLINE, dalam usaha untuk mencapai matlamat kebebasan kewangan bersama!

APA YANG DITAWARKAN?

NAK TAHU TAK, macam mana tukar Laman Sosial jadi duit? Peluang terbuka pada semua, terutamanya mereka yg inginkan CARA BARU dalam buat duit dan menikmati hidup yang lebih sempurna. Baca sampai habis! dan anda akan jumpa satu jalan keluar, dan bersama-sama kami buat duit hari-hari! Antara lain KEPAKARAN kami ialah:

 

Sungguhpun banyak pilihan yang anda nampak, anda tak perlu risau sebab kesemua SKILL + TEKNIK di atas akan dapat PELAJARI bila bersama-sama dengan Pioneer Team ! Ibarat pergi sekolah. Dapat cikgu, kelas, kawan-kawan dan buku-buku. Cuma nak kena keluar modal jer lah sekali seumur hidup. Modal hanya sebagai 'TIKET UBAH HIDUP' jer lah. Proses untuk orang-orang biasa, jadi orang LUAR BIASA di komuniti ni! InsyaAllah.

Hurmm...kalau nak jadi KAYA, tiru perangai orang kaya. Jangan tengok jumlah berapa modal $$$$ yang keluar, sebaliknya cuba latih untuk bayangkan BERAPA BANYAK duit yg akan masyuukk!! PALING PENTING dalam proses untuk jadi kaya, ROH kita kena kaya dulu. Kalau tengok gambar2 dan bukti kekayaan pun tak rasa STIMMM, tak rasa pun nak dapatkan apa yang orang lain dah dapatkan, kami sarankan baik cepat-cepat pergi check doktor!! Tapi kami rasa tidak begitu, btol kan?

MACAM MANA PROSES BUAT DUIT DAN JADI KAYA?

Betapa ruginya hidup kalau hanya ada satu jenis income, iaitu Aktif income!
Betapa malangnya hidup seandainya tak ada Pasif income.

Aktif income= maknanya bekerja, kena berlari baru dapat duit!
Pasif income= maknanya dalam TIDUR pun dapat duit!

Kalau kita cerdik, nak pilih yang mana ye?

Harini di Pioneer Team , kami akan tunjukkan jalan macam mana dalam waktu yang singkat, boleh dapat Pasif Income yang berterusan sampai bila-bila. Antara platform Pasif Income yang popular dilakukan orang-orang kaya termasuklah ASB, Properties, dan oooppss sebagainya yang mana ilmu-ilmu tersebut sememangnya tak pernah jarang-jarang dikongsikan dengan kita. NAK TAHU TAK? Platform2 ni menghasilkan pendapatan melampaui batas bagi orang-orang yang TAHU.
 
Contohnya dari bidang properties, kalau nak bersara dengan income hingga 6 ANGKA amat mudah. Ramai yang tak ambil berat tentang bidang ni, padahal cukup sekadar bermula dengan rumah kita sendiri. Dari situ dengan menggunakan sistem kewangan di Malaysia yang sedia ada, amat mudah untuk menggandakan jumlah property anda dan menyebabkan income anda 'auto-pilot', tak perlu bekerja, tak perlu pening pasal bisnes, bercuti kesana sini tapi income masuk antara RM300k-RM500k setahun pada peringkat permulaan!

Kalaupun anda seorang yang pangkat tinggi di tempat kerja, boleh ke pergi cuti setahun ke mana-mana, lepak tepi pantai sambil menikmati pemberian Allah, tanpa perlu risau sikit pun dan kepala tak berserabut rambut tak terpacak? hmm..kalau jawapannya ya..maka cara ni tak sesuai untuk anda...

Tapi seandainya masih lagi bak kata orang 'kais pagi makan pagi, kais petang makan malam' ataupun 'pergi pagi balik petang, dapat gaji bayar hutang'..maka bertindaklah SEKARANG jugak!! Orang yang takut kehilangan duit, orang tu yang akan kehilangan duit dia..Pioneer Team  adalah platform bagi mereka yang tak minat nak berniaga tapi nak kan 'KEBEBASAN KEWANGAN'!!

Melalui platform Pasif Income, kebiasaannya modal permulaan menghampiri RM300K - RM500K. Jika ada duit sebanyak tu atau boleh usahakan sebanyak tu, anda dah boleh mula buat sendiri! Tetapi kebanyakan orang takde jumlah yang macam tu. Hurm....kalau lah ade!? STOP bercakap pasal 'kalau'! Ada IDEA tak dari mana nak dapatkan modal sebanyak tu untuk MULA buat PASIF INCOME?? Hurm....

Harini di Pioneer Team , jika anda dah ada simpanan atau boleh usahakan modal permulaan dalam RM3500 - RM50,000, sebenarnya anda dah boleh bersedia untuk ke arah Pasif Income.

Antara TAHU dengan TAK TAHU jer. Ada satu platform yang BARU, KUKUH, dan TERBUKTI membolehkan anda buat duit PALING CEPAT, SENANG dan BANYAK dengan SKILLS2 yg dah ada. Cuma nak STARTS jer! Pendek kata, say YES dan terus bersama2 kami, BELAJAR & APPLY untuk cari sebanyak mungkin duit2 yang ada di platform BARU, dan kemudiannya terus belajar buat Pasif Income! Nak tahu tak????

Sebagai contoh, macam mana SKILLS yang kami ada untuk keluarkan duit-duit yang ada dari laman web sosial seperti Facebook dan tagged, dan lain-lain lagi. Di dalamnya ada bersepah-sepah ketulan duit dan emas, cuma anda dah ade ke SKILLS untuk sodok sume harta-harta tu? Takkan nak tengoooook jer?? Padahal kami di  Pioneer Team  tgh menyodok ni..meh join skali! Buat setahun dua bersama Pioneer Team, kemudian dapat untung masyuuk giler2, dan seterusnya MULA buat duit di platform Pasif Income yg ada bersepah-sepah kat Malaysia ni.

NAK TAHU CARA BEBAS KEWANGAN??

 

Ahli Terbaru
  •  mustaqim89  - [Negeri : Negeri Sembilan]  
  •  rushdar  - [Negeri : Kuala Lumpur]  
  •  kelvinl32  - [Negeri : Penang]  
  •  zainoreil  - [Negeri : Melaka]  
  •  ruhaniridwan  - [Negeri : Selangor]  
  •  zulhazrimiezul  - [Negeri : Perak]  
  •  tar1511  - [Negeri : Sarawak]  
  •  abeman  - [Negeri : Sarawak]  
  •  arian  - [Negeri : Kuala Lumpur]  
  •  ogawamasaki  - [Negeri : Melaka]  
  •  inspirasi2020  - [Negeri : Penang]  
  •  sueadah  - [Negeri : Selangor]  
  •  gt8508  - [Negeri : Pahang]  
  •  jun83  - [Negeri : Sabah]  
  •  syahmitajudin  - [Negeri : Kedah]  
  •  meauryana  - [Negeri : Johor]  
  •  auryana  - [Negeri : Johor]  
  •  jutawan1998  - [Negeri : Selangor]  
  •  zana87  - [Negeri : Selangor]  
  •  addinazaha  - [Negeri : Penang]  
 

 Pelawat Online : 1    Jumlah Lawatan : 301412    IP Anda : 54.81.187.157